Diensten
Advies

Wilt u weten of SharePoint voor uw organisatie een goede keuze is? Loopt uw huidige SharePoint implementatie niet optimaal? Of overweegt u een upgrade naar SharePoint 2010? Dan kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. Lees meer

Implementatie

Productif levert complete SharePoint oplossingen, incl. ontwerp, maatwerk ontwikkeling, installatie & configuratie, gebruikersbegeleiding en de acceptatie van een operationeel platform. Lees meer

Beheer

Wij dragen zorg voor het beheer en indien gewenst ook de hosting van onze eigen SharePoint implementaties. Daarnaast kunnen wij ook het beheer van bestaande SharePoint omgevingen overnemen. Lees meer

Onze aanpak

Op het gebied van Microsoft SharePoint levert Productif een compleet dienstenpakket. Productif heeft ruime ervaring met het uitvoeren van complete Microsoft SharePoint projecten en het beheren van SharePoint platformen. Maar daarnaast voeren wij ook losse adviesopdrachten uit voor klanten die zich aan het orienteren zijn of ondersteuning willen van een expert voor ontwerp of migratievraagstukken.

Bij alles wat we doen staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid voorop. Wij denken mee vanuit onze expertise om tot het beste eindresultaat te komen. Dit wordt onderstreept door onze klanten en partners, zoals blijkt uit de nevenstaande testimonials.

Voor organisaties met Software Assurance leveren wij ook kosteloze ondersteuning. Bekijk hiervoor de Microsoft SDPS aanbieding.

Testimonials
  • Alex Nieuwenhuis Bouwend Nederland “Ik heb Productif leren kennen als deskundige partner met een uitstekende support. Bij het vernieuwingstraject van onze website www.bouwendnederland.nl is steeds meegedacht over mogelijkheden om de dienstverlening naar onze achterban te verbeteren. Zo zijn we gestart met een digitale nieuwsbrief waarvan de ontvanger de inhoud zelf kan sturen en die zeer enthousiast onthaald is door onze leden. Verder is belangrijk dat je ook na een implementatieproces blind kunt vertrouwen op de expertise en toewijding van een zakelijke partner. Productif heeft dat inmiddels ruimschoots bewezen. Vrijwel al onze aanvullende wensen konden probleemloos vertaald worden in extra functionaliteit en als er een keer een probleem ontstond, is dat steeds in korte tijd opgelost. Dat maakt samenwerken prettig.”
  • Pascal Dutour Geerling AXAPTIT Productif staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. De mensen van Productif zijn allround professionals en hebben gedegen product- en businesskennis in huis, daarnaast beschikken zij over de juiste drive en passie die je iedere ondernemer toewenst. Productif zorgt ervoor dat projecten op tijd worden opgeleverd, binnen het afgesproken budget en tijd. AXAPTIT ziet Productif als een betrouwbare partner en hoopt nog jaren de samenwerking te mogen continueren. Voor SharePoint en CRM-integratie expertise moet u zeker bij Productif zijn!”
Lees meer