Over Productif

Productif is een Microsoft Certified partner die volledig is gespecialiseerd op het gebied van Microsoft SharePoint

Ons motto is:

“De mogelijkheden van Microsoft SharePoint maximaal benutten om gebruikers en beheerders optimaal te ondersteunen”.

Microsoft SharePoint biedt onder de motorkap namelijk veel meer mogelijkheden dan aan de buitenkant te zien is. Veel organisaties zijn zich niet bewust van deze mogelijkheden of laten deze mogelijkheden onbenut.

Wij richten ons hierbij zowel op internet, extranet en intranet sites en de integratie met externe (Microsoft) systemen en databases.

Productif is in 2006 opgericht door Ronald Honhoff en Jacques Schouten. Jacques en Ronald hebben samen een lange staat van dienst op het gebied van ICT architectuur en applicatie ontwikkeling in combinatie met Microsoft technologie en zijn samen ruim 5,5 jaar de trekkers geweest van de technologieportefeuille van Boer & Croon NeXtrategy.

In onze dienstverlening combineren wij gevoel voor business met gedegen architectuurkennis en uitgebreide implementatieervaring met SharePoint 2003 en 2007. Na een bezoek aan Las Vegas, waar Sharepoint 2010 is geintroduceerd, en een grondige training zijn we gestart met de eerste implementaties op basis van SharePoint 2010 Beta.

Wij zijn als Microsoft partner ook gecertificeerd voor het leveren van Business Productivity Online Services (BPOS) en SharePoint Deployment Planning Services (SDPS).

Uw SharePoint vraag of project is bij ons dus in goede handen!

Waarom Productif?
  • Wij zijn volledig gespecialiseerd in Microsoft SharePoint
  • Wij werken pragmatisch en doeltreffend
  • Wij zijn gedreven in het ontwikkelen van betrouwbare oplossingen
  • Wij dragen zorg voor tevreden eindgebruikers en beheerders
  • Wij hebben veel tevreden SharePoint klanten en goede referenties