Testimonials

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij onze dienstverlening bovenaan. Om dit te beoordelen hebben we aan een aantal van onze klanten en partners gevraagd om hun ervaringen te delen.

 


 

Prof. Dr. Han Kogels, Secretary General - International Fiscal Association IFA

Productif heeft zich uitstekend ingezet bij het ontwerpen en implementeren van de nieuwe website van de International Fiscal Association IFA. Dankzij de goede en productieve samenwerking met Productif is een moderne website omgeving gecreëerd die IFA meer mogelijkheden biedt voor frequente communicatie met haar ruim 11.500 leden in meer dan 100 landen en die communities binnen IFA de mogelijkheid biedt eigen subsites op te zetten. Well done, Productif!

 


 

Frank Obertop, Uitgeverijbedrijf

“Onze ervaringen met Productif zijn uitstekend. Webproblemen van structurele aard, die door onze eigen leverancier niet konden worden opgelost, zijn na het inroepen van de hulp van Productif tot een goed einde gebracht. Jacques en Ronald werken snel en doeltreffend, zijn zeer oplossingsgericht, communiceren helder en onderhouden op uitstekende wijze het contact met de opdrachtgever. Productif begrijpt wat de klant voor ogen staat!”

 


 

Alex Nieuwenhuis, Bouwend Nederland

“Ik heb Productif leren kennen als deskundige partner met een uitstekende support. Bij het vernieuwingstraject van onze website www.bouwendnederland.nl is steeds meegedacht over mogelijkheden om de dienstverlening naar onze achterban te verbeteren. Zo zijn we gestart met een digitale nieuwsbrief waarvan de ontvanger de inhoud zelf kan sturen en die zeer enthousiast onthaald is door onze leden. Verder is belangrijk dat je ook na een implementatieproces blind kunt vertrouwen op de expertise en toewijding van een zakelijke partner. Productif heeft dat inmiddels ruimschoots bewezen. Vrijwel al onze aanvullende wensen konden probleemloos vertaald worden in extra functionaliteit en als er een keer een probleem ontstond, is dat steeds in korte tijd opgelost. Dat maakt samenwerken prettig.”

 


 

Monique van der Eijk, Cedris

Mijn ervaringen met Productif zijn uitermate positief te noemen. De samenwerking met Ronald en Jacques verloopt prima. Ronald is op de achtergrond rustig bezig om al mijn wensen om te zetten in praktische tools. Jacques is op de voorgrond weer heel goed in het contact onderhouden met de klant. Ook “domme” vragen worden heel rustig door Jacques beantwoord. Productif is ten alle tijden bereid om mee te denken en mee te helpen.

 


 

Pascal Dutour Geerling, AXAPTIT

Productif staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. De mensen van Productif zijn allround professionals en hebben gedegen product- en businesskennis in huis, daarnaast beschikken zij over de juiste drive en passie die je iedere ondernemer toewenst. Productif zorgt ervoor dat projecten op tijd worden opgeleverd, binnen het afgesproken budget en tijd. AXAPTIT ziet Productif als een betrouwbare partner en hoopt nog jaren de samenwerking te mogen continueren. Voor SharePoint en CRM-integratie expertise moet u zeker bij Productif zijn!”