Microsoft SDPS aanbieding

Microsoft Software Assurance biedt een aantal voordelen, waaronder kosteloze ondersteuning bij het uitrollen van software door middel van een viertal packaged services. Eén van de packaged services is de SharePoint Deployment Planning Services (SDPS). Met SDPS kunt u ondersteuning krijgen bij het hoe in te zetten van en het daadwerkelijk uitrollen van Microsoft SharePoint binnen uw organisatie. Ook biedt SDPS ondersteuning bij de upgrade van SharePoint 2007 naar SharePoint 2010.

Productif is een gecertificeerde Microsoft SDPS partner die u graag helpt bij de planning en voorbereiding van een nieuwe intranet of internet implementatie of de upgrade van een bestaande omgeving naar SharePoint 2010. Wij zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van Microsoft SharePoint en beschikken daardoor over de benodigde expertise en ervaring om klanten op een effectieve en betrouwbare manier te ondersteunen.

De kosten voor SDPS worden vergoed door Packaged Services vouchers (onderdeel van Software Assurance). Afhankelijk van de waarde van uw Packaged Services vouchers kunnen wij als SDPS partner 1, 3, 5, 10 of 15 dagen ondersteuning leveren. Als u hierover meer wilt weten of wilt overleggen hoe wij als SDPS partner kunnen helpen neem dan contact met ons op.

​​