Golf Clinic

Meer nieuws

​Om het 5 jarig bestaan niet zomaar voorbij te laten gaan, zijn we met de partners een golf clinic gaan doen en daarna hebben we afgesloten met een lekker etentje. Tijdens deze golf clinic zijn we eerst gaan putten in de vorm van een heuse wedstrijd. Na wat tips van onze golf leraar, kon het beginnen. Zware noorden wind zorgde voor extra hindernissen, maar met een gemiddelde van precies 2 slagen per hole, was Ronald de duidelijke winnaar. Eeuwige roem viel hem ten deel. Daarna naar de driving range om de ballen eens lekker weg te slaan. Hoe harder je wilt slaan, des te korter de afstand. Ik denk dat dit herkenbaar is voor de meeste hoge handicappers (en dat zijn we!). Maar goed, na wederom wat tips en hier en daar een kleine aanpassing, kon je duidelijk zien dat we progressie maakten. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de lol die je ermee hebt, maar het is ook leuk als je bal iets verder komt dan net naast de mat waarvan je afslaat...


Na het golfen hebben we nog wat gedronken en zijn we, na een kleine omkleedpartij op de parkeerplaats, richting het stille water vertrokken. Dit is een heerlijk restaurant waar je een selectie kunt maken van allemaal kleine gerechten. Vergezeld van een goed glas wijn, was dit een perfecte afsluiting van een mooie dag.

Tot slot nog een aantal "actie" foto's en hierbij spreek ik de hoop uit, dat onze handicap bij het 10 jarig bestaan een stukje naar beneden is gegaan. Dank aan Craig Deane (Pro Spaarnwoude), voor deze leuke en geslaagde clinic!

Jacques


Jacques (achtergrond) en Ronald (voorgrond)


Mireille (partner van Ronald)


Inge (partner van Jacques)